PRAVILA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA

O pravilima kolačića?

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići, kako se upotrebljavau na našoj web stranici, vrste kolačića koje koristimo tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako upravljati postavkama kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu: namjestaj-mima.hr

Što su kolačići?

Kolačići (engl. Cookies) su male tekstualne datoteke koje u sebi spremaju vaše Internet postavke sa svrhom prikupljanja podataka na način da kada posjetite web mjesto, ono se sprema u vaš web preglednik. Svaki idući put kada pristupate toj stranici, kolačići se šalju na server. Na taj način, serveru je omogućeno praćenje web preglednika. Gotovo svaka internetska stranica koristi ovu tehnologiju.

Dodatne informacije o kolačićima mogu se naći na sljedećim web stranicama: All About Cookies ili Wikipedia.

Zašto koristimo kolačiće?

Svrha kolačića je pružanje boljeg korisničkog iskustva i unaprijeđenje stranice. U cilju poboljšanja naše web stranice koristimo kolačiće kako bismo dobili informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu kako bismo isporučili odgovarajući sadržaj koji je usklađen s interesima posjetitelja, kao i kolačiće koji nam pomažu da ubrzamo odziv naše web stranice. Ove podatke nije moguće povezati sa pojedinačnim korisnikom jer se prikupljaju isključivo anonimno.

Postavke kolačića

Korištenje kolačića je vaš izbor. Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg web preglednika. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Ako želite obrisati kolačiće koji su već u vašem računalu, molimo vas da pogledate upute isporučitelja vašeg Internet preglednika klikom na „Pomoć“ u izborniku istog preglednika.

Blokiranjem kolačića može se dogoditi da neki dijelovi naših stranica funkcioniraju ograničeno odnosno da ih uopće nije moguće koristiti.

Vrste kolačića

Strogo nužni kolačići

Kolačići za funkcionalnost

Analitički kolačići / Kolačići za izvedbu

 

VRH