NAGRADNI NATJEČAJ OPUŠTANJE U MOM DOMU

 

Članak 1. ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja je Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, Pula. OIB 24769473247

 

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je promoviranje Namještaja Mime i osvještavanja o brandu.

 

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 05.11.  do 09.11  2018. godine.

 

Članak 4. UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU I ODABIR DOBITNIKA

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje imaju vlastiti Facebook profil. Sudionici moraju profil Namještaj Mima na  Facebooku označiti sa „sviđa mi se“. Nadalje, potrebno je kroz komentar ispod posta objave o nagradnom natječaju "Opuštanje u mom domu"objaviti fotografiju ili komentar s pripadajućim opisom. Uz komentar je potrebno označiti hashtag #praviosjecajdoma.

Navedeno je potrebno napraviti najkasnije do nedjelje, 11.11.2018., do 23:00 sata.

Pravo na sudjelovanje nemaju djelatnici Namještaja Mime i članovi njihovih užih obitelji.

Prijavljene fotografije moraju biti autorsko djelo i ne smiju sadržavati vulgaran i uvrjedljiv sadržaj. Sudionici koji svojim prijavama ne zadovoljavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje, neće biti razmatrani pri odabiru dobitnika.

Žiri će činiti djelatnici odjela marketinga Namještaja Mime.

Odabir i proglašenje pobjednika bit će 12. studenog na našem Facebook profilu. Organizator će prilikom objave pobjednika označiti profil dobitnika.

 

Članak 5. NAGRADA

Nagrade ovog nagradnog natječaja su:

  1. Deka Jacquard Feathers + šalica Rebel + slika Talisa
  2. Deka Jacquard Feathers + šalica Rebel
  3. šalica Rebel

 

 

Članak 6. PREUZIMANJE NAGRADE

Nakon proglašenja pobjednika, Namještaj Mima će putem Facebooka kontaktirati dobitnika i zatražiti sljedeće podatke: ime i prezime (ukoliko će dobitnik sam preuzeti nagradu), te adresu (ukoliko će mu nagrada biti dostavljena). Dobitnik sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje na davanje navedenih podataka isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja.

 

Članak 7. ODGOVORNOSTI

Nagradni natječaj „Opuštanje u mom domu“ na Facebooku je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Facebooka. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira natječaj.

Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova. Nagradni natječaj će biti prekinut isključivo u slučaju više sile.

Osobni podaci dobitnika neće se koristiti u druge svrhe osim, i isključivo u svrhu preuzimanje nagrada, te će biti uništeni u roku od godine dana od njihovog dobivanja.

 

 

 

VRH