Nagradne igre

Turistička sezona je pred vratima, a mi smo sigurni da nisu svi još gotovi s pripremama. Kako bi Vam smanjili pred-sezonski stres, odlučili smo Vam pomoći u uređenju Vašeg apartmana!

Na našoj ćete facebook stranici od 16. do 28. travnja imati priliku prijaviti se za uređenje vanjskog ili unutarnjeg prostora Vašeg apartmana.

Igra će se odvijati u dva kruga i to tako da će svaki dio trajati šest dana. Sudjelovati možete u oba kruga nagradne igre, ali uređenje možete osvojiti u samo jednom krugu. To znači da, ukoliko se prijavite u prvi krug i ne osvojite uređenje, možete se prijaviti u drugi krug.

KRITERIJI ZA SUDJELOVANJE:

  • Po objavi posta koji će označavati početak jednog kruga, u komentar ili inbox ćete moći slati slike terasa/prostorija koje želite urediti.
  • Drugi kriterij jest navesti razlog zašto Vam je uređenje toliko potrebno (ovo može biti simpatična anegdota kao uspomena na Vaše goste koji će se u novouređenom prostoru ili terasi osjećati još bolje. Ako ste novi u iznajmljivanju i niste još imali goste, napišite nam zašto biste upravo ovu prostoriju/terasu željeli istaknuti gostima).
  • Treći kriterij je lajk naše facebook stranice.

U odabiru unutarnje prostorije ulaze svi prostori osim kupaonice i kuhinje. Uređenje ima budžetni okvir od 2000 kuna.

U odabiru prostorije/terase-balkona sudjelovat ćete i Vi! Naš stručni žiri, koji čine dizajneri interijera, odabrat će dvije slike. No, konačnu odluku donijet ćete Vi i ostala fb publika. To će se odvijati putem ankete koja će prikazivati dvije odabrane slike od strane našeg žirija, te će slike dobiti četiri dana vremena da prikupe što veći broj glasova. Slika koja prikupi veći broj glasova osvaja uređenje. Kako bismo bili sigurni da ste zaista iznajmljivači, dobitnike ćemo zamoliti da nam pošalju potvrdu kategorizacije.

U vezi uređenja, moći ćete se konzultirati s našim dizajnerima te u dogovoru s njima, odabrati najbolje rješenje za Vaš prostor.

Prvi krug započinje u ponedjeljak, 16. 04. i traje do subote, 21. 04.

  • Odabir unutarnje prostorije za uređenje

Drugi krug započinje u ponedjeljak, 23.04. i traje do subote, 28. 04.

  • Odabir terase/balkona za uređenje

Razmislite što biste najviše htjeli preurediti i zašto i javite se! Očekujemo Vaše slike i komentare!

Svjesni smo da je iznajmljivanje posao koji zahtjeva puno ljubavi i predanosti i nerijetko se radi o napornom i stresnom poslu. Zbog toga, želimo Vam biti pouzdan prijatelj u opremanju Vašeg apartmana!

 

VRH