fbpx
Katalog kuhinja
Prelistajte novi katalog kuhinja po mjeri!
Letak
Letak s aktualnim popustima!

Izdvajamo iz ponude

Moderno i funkcionalno

KUHINJE

Udobnost i trajnost

DNEVNI BORAVCI

Sve na svome mjestu

UGRADBENI ORMARI

ONLINE PLANER ORMARA
Radost buđenja

SPAVAĆE SOBE

Moja očekivanja su premašena! Sveukupan dojam – super! Kupcima je sve preskupo, ali ovo je cijena koja je za ovakav tip ormara potpuno prihvatljiva, a i u Mimi je cijena manja nego kod konkurencije. Želim pohvaliti prodavače koji su bili predivni. Hvala na održanoj riječi i rokovima!

Sve izgleda onako kako sam željela, čak i više od toga! Definitivno ću vam se ponovno obratiti jer ste kod mene stvorili povjerenje i zadovoljstvo. Poseban pohvala monterima koji su savršeno i brzo montirali moj ormar te ostavili prostor očišćen i uredan. Preporučam Mimu svima zbog kako zbog brze isporuke i montaže tako i zbog visokog stupnja profesionalnosti!

Prije koju godinu uzeli smo u Mimi kuhinju Julia koja se odlično uklopila u naš apartman u Puli i još uvijek je odlična! Oduševljeni smo i krevetom koji nam je nedavno stigao. Koristim priliku da pohvalim osoblje u Karlovcu koje brine o kupcu na nevjerojatan način. Sve pohvale za njih. Na sva nam pitanja i nedoumice davali jasne i konkretne odgovore i bili stalno na usluzi! 

Željeli bi pohvaliti Vašu djelatnicu koja nam je pomogla oko kupovine ormara. Bila je toliko ljubazna i susretljiva. Nadam se da su Vam svi djelatnici takvi, sigurno ću se vratiti ponovno kod Vas! 

Radost odrastanja

DJEČJE SOBE

Prvi dojam je važan

PREDSOBLJA

PRELISTAJ MIMA XOXO ČASPOPIS
Detalji čine razliku

UREĐENJE DOMA

Ured, vrt...

OSTALO

PITAJ DIZAJNERA

Zabrinjava vas koju boju odabrati za prostoriju koja nema dovoljno prirodnog svjetla? Kako mali prostor oživjeti detaljima, a da ne djeluje prenatrpano? Ili kako riješiti problem ormara kojih nikad nema dovoljno? Pitajte naš tim dizajnera koji će vas na jednostavan način savjetovati i pomoći vam u pretvaranju ideje u stvarnost...

Dopustite da vas inspiriramo...

MIMA INSPIRACIJE

Akcije i novosti iz Mime

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte prvi za sve novitete i popuste!

Ne brinite, čuvamo vašu privatnost! :)

VRH });