Osim bogate povijesti vidljive u arhitekturi i brojnim spomenicima, Pula svakom gostu nudi i brojne druge atrakcije. Stoga, može se reći da je Pula zaista grad za svakog gosta. Ako tražite nešto više od povijesnih atrakcija, Pula je zaista pravi izbor. Verudela Art Park, park Prirode Rt Kamenjak, Brijuni, Svjetleći divovi (dizalice u brodogradilištu koje mijenjaju boje) samo su dio raznolike i bogate ponude ovog grada.

Verudela Art Park prostire se na više od 5000 kvadratnih metara, te kao takav zaista obogaćuje suvremenu umjetničku ponudu ovog grada. Verudela Art Park interaktivan je umjetnički prostor smješten odmah kraj plaže Ambrela, pa je ovo idealan prostor za zabaviti se, naučiti nešto novo, ali i za šetnju i opuštanje. 

Među atrakcijama u Puli posebno divljenje, kako domaćih, tako i stranih gostiju izazivaju i Svjetleći divovi. Zaista, kad se ova moderna turistička atrakcija noću upali i počne mijenjati boje, ostavlja bez daha kako domaćeg, tako i stranog gosta. Turisti je vrlo rado fotografiraju i to najviše iz ACI Marine. 

Jedna od posebnih atrakcija na najjužnijem dijelu Istre je i park prirode Kamenjak. To je poluotok dug oko 9 km, prepun prekrasnih rtova, uvala i zaljeva koji privlače posjetitelje sa svih strana svijeta.

Naravno, ako posjećujete Pulu, šteta bi bilo ne posjetiti i Brijune, prekrasne otoke u blizini Pule. Ovi čarobni otoci bude najdublje osjećaje, pa su idealni za posjet zajedno s vašom boljom polovicom. Naravno, ovo je samo dio ponude. Izdvojimo još i prekrasne plaže i šetnice.

Članak vam donosi Namještaj Mima, vaš prvi izbor za namještaj Pula.