Bohemian rhapsody na plaži

Bohemian stil

Boho stil pronalazi inspiraciju u nekonvencionalnosti i udobnosti. Veći se komadi upotpunjuju s puno detalja koji zajedno čine bezbrižnu, opuštajuću atmosferu. Radi se o stilu koji na prvo mjesto stavlja slobodu u izboru i udobnost, pa tako završni izgled puno govori o osobi koja uređuje. Kako osim udobnosti i inspiracije prirodom nema pravila koja treba slijediti, ovdje pronalazimo dosta unikatnosti.

 

Šarena sloboda

Velika kreativnost i sloboda u boho stilu spajaju razne detalje, materijale i uzorke. Tako smo, osmislili i uredili dvije kombinacije za savršeni ljetni piknik. Žive boje, prirodni materijali, biljke i cvijeće boho će učiniti neodoljivo ugodnim i romantičnim.

 

 

Za opuštajući ljetni piknik na otvorenom dovoljno je imati odgovarajuće detalje na odgovarajućem mjestu. Potrebno je malo volje, dobro društvo i naravno – dobro raspoloženje! Iskoristite stare palete kako stol, šareni taburei, veliki šareni tepih na koji ćete posložiti puno jastuka da bi sjedenje bilo što udobnije. Iskoristili smo prigodne – Vacation podmetače i obične bijele tanjure.

Ovo je idealno u zaljubljenike u prirodu. Kada sve posložite, uživanje na maksimalno može započeti bez da žrtvujete udobnost, što je najbolja stvar.

 

Romantika na plaži

Ako želite dodatni ugođaj, „doradite“ svoj romantični kutak tako što ćete ga smjestiti tik uz more i slušati valove. Zvukovi valova savršeno se uklapaju u predivan boho romantični šator.

Tko bi odolio ovom romantičnom kutku? Boho chic potječe od riječi bohemian, što označava opušteni, neopterećeni stil. Kako u interijerima, tako se ovaj stil može upotrijebiti i u otvorenom prostoru. Glavne karakteristike ovog stila su osebujnost i toplina koji se postižu s puno detalja. Apsolutna sloboda dopušta kombinaciju različitih dekoracija, elemenata i uzoraka.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *