Dan zaštite prirode – Drvo za drvo!

Povodom Dana zaštite prirode u RH, Mima u svojim salonima provodi mini eko-projekt „Drvo za drvo“!
U cilju podizanja svijesti o zaštiti okoliša i odgovornog ponašanja prema prirodi, u petak, 22.5. uz kupnju kuhinje iz Mimine proizvodnje, kupci će dobiti sadnicu.
Jedno će drvo ući u vaš dom u obliku divne kuhinje, a vi ga u prirodu vratite sadnjom svoje sadnice!
Kao društveno odgovorno poduzeće nerijetko podupiremo projekte, organizacije i institucije humanitarnog karaktera svojim donacijama. Tako smo, u vidu ekološke osvještenosti odlučili sadnice pokloniti kupcima.
Svjesni smo da je briga o okolišu briga o nama samima i da je to dužnost svakog pojedinca ali i poslovnih subjekata. U lipnju 2019. godine u suradnji s udrugom Bosonogi iz Pule, organizirali smo eko-akciju čišćenja pulske plaže Galebove stijene. Odlučili smo svakodnevno u svoje poslovanje uvoditi male „eko pothvate“, a aktualni projekt „Drvo za drvo“ jedan je od njih!

       

Vlastiti proizvodni pogon omogućuje nam da kupcima ponudimo pravi hrvatski proizvod po uzoru na najnovije svjetske trendove. Odabirom Miminih proizvoda iz vlastite proizvodnje, osim što podržavamo domaću proizvodnju i kvalitetu, podržavamo domaće kadrove; znanje i trud pretočene u vrhunske proizvode.

        
        
Proizvodni pogon nalazi se na Kastvu, gdje se proizvode kuhinje po mjeri i ugradbeni ormari. Vlastita proizvodnja omogućuje da se u potpunosti zadovolje potrebe i želje kupaca, što je glavni prioritet poduzeća. Materijalima visoke kvalitete, bogatom paletom dekora i inovativnim modelima kuhinja po mjeri, mogućnosti su gotovo neograničene!
                                                                         

                                                                         

Nova proizvodnja je izuzetno energetski učinkovita zahvaljujući inteligentnim ekološkim tehnologijama. Eco tehnologija za maksimalnu uštedu energije može uštedjeti i preko 20% energije.

Sve ove prednosti omogućuju da se kupcima pruže dodatne mogućnosti obrade u izvođenju i najsloženijih oblika na namještaju.

          

Svi iverali i radne ploče u našim kuhinjama zadovoljavaju najstrože norme kvalitete i sigurnosti, s niskom emisijom formaldehida klase E1 prema direktivi EN 312.

Kupnjom naših kuhinja pridonosite zaštiti i očuvanju okoliša. Svi materijali s udjelima drva u našim kuhinjama posjeduju odgovarajući FSC certifikat koji promovira ekološki odgovorno, društveno korisno i ekonomski održivo šumarstvo.

 

Kuhinja je više od samog mjesta za pripremu jela. Nerijetko je to prostor zajedničkog druženja s obitelji i zbog toga je važno prilagoditi je vlastitim potrebama. Opremanje kuhinje veliki je i bitan pothvat u kojem ćemo vam rado pomoći!

                                                                           

Ako se ovaj petak odlučite za kuhinju iz naše proizvodnje, čeka vas jedna mala sadnica koja će svakim danom biti sve ponosnija na vas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *