Detoks za vaš dom

Nakon blagdanskih delicija koje smo bez grižnje savjesti tijekom prosinca unosili u naš organizam shvatili smo kako je našem tijelu potrebna sve popularnija riječ detoks. Za naše tijelo detoks znači čišćenje od toksina, odnosno odricanje od slatkiša, masne i pržene hrane, unošenje puno vode, voća i povrća, mnogo sati provedenih u teretani i slično. O tome su već napisane mnoge knjige i odjednom svi su postali stručnjaci za detoks organizma.

Ono što ćemo kroz ovaj tekst probati istražiti je kako bi trebao izgledati detoks našeg doma.

Znači li to da moramo spremiti sve božićne jastuke, krpe, bor i dekoracije na koje smo prije manje od mjesec dana potrošili čitavo bogatstvo?! Znači li to da se moramo odreći onih predivnih lampica koje krase naš vrt i na koje su svi susjedi ljubomorni?! Znači li to da moramo rasteretiti naše ormare i napokon se rješiti onih krpica koje nismo obukli zadnjih nekoliko godina?! Znači li to da osvježimo naš prostor generalnim čišćenjem?!

Moguće da bi detoks doma mogao označavati sve od navedenog. To bi značilo da smo se odrekli omiljenih čokoladica i divnih ukrasa radi kojih je naš dom izgledao kao selo Djeda Božićnjaka. I kako nakon svega izbjeći postblagdansku depresiju. Moramo priznati da će našem tijelu dobro doći malo šetnje i vitamina C, a našem domu novi detalji.

Zato je najbolje umjesto žaljenja na kauču jer već prvi tjedan nismo ispoštovali našu novogodišnju odluku, obići salon namještaja Mima jer početak 2018. godine najbolje je za iskoristiti za preuređenje detalja u vašem domu. Radi tih detalja susjedi će ponovno biti ljubomorni kao na one blagdanske ukrase, a vi ćete biti ponosni jer ćete znati iako ste sitnicama promijenili i osvježili prostor, vaš račun je i dalje u plusu.

Krenimo od ulaza u dom koji mora zračiti pozitivnom energijom:

Vjesalica-Y-1602

Vjesalica-Y-238

Vjesalica-YT-110-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izgled blagovaonice može obogatiti novi zidni sat…

Zidni sat M17703

Zidni sat 3XJ1610029-2

Zidni sat YGZ2972

 

 

 

 

 

 

 

… ili neka od slika raznih motiva i dimenzijama koje možemo pronaći po povoljnim cijenama.

                      Slika JV17YY106

 

 

                Slika WT16-ER3477

 

 

 

                                                        Slika JV16W-088

 

Uz nove dekorativne jastuke kauč je spreman za dočekati proljeće..

Ukrasni jastuk HP-FMG173042

 Ukrasni jastuk HP-MS001

     Ukrasni jastuk HP-TA0055

 

 

 

 

 

 

Pravo osvježenje u ovoj godini donose i nove rolo zavjese koje možemo iskoristiti u svim prostorijama našeg doma. U Mimi ih možemo pronaći u dvije dimenzije i dva uzorka – klasične bijele i sa nježnim printom ruže.

 

             Rolo zavjesa bijela (60x180cm)                   

           Rolo zavjesa print (60x180cm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako bi osvježili zid u spavaćoj sobi nije nam potrebna kanta boje, kist i pitur. Dovoljno je u Mimi zatražiti katalog zidnih tapeta i odlučiti se za onu najljepšu.

                                                                              Spavaća soba Liberty

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *