Mima XoXo No 5

Find inspiration HERE!

Modern and functional

KITCHENS

Comfort and durability

LIVING ROOMS

Everything in its place

BUILT-IN WARDROBES

ONLINE CLOSET PLANNER
The joy of waking up

BEDROOMS

Moja očekivanja su premašena! Sveukupan dojam – super! Kupcima je sve preskupo, ali ovo je cijena koja je za ovakav tip ormara potpuno prihvatljiva, a i u Mimi je cijena manja nego kod konkurencije. Želim pohvaliti prodavače koji su bili predivni. Hvala na održanoj riječi i rokovima!

Sve izgleda onako kako sam željela, čak i više od toga! Definitivno ću vam se ponovno obratiti jer ste kod mene stvorili povjerenje i zadovoljstvo. Poseban pohvala monterima koji su savršeno i brzo montirali moj ormar te ostavili prostor očišćen i uredan. Preporučam Mimu svima zbog kako zbog brze isporuke i montaže tako i zbog visokog stupnja profesionalnosti!

Prije koju godinu uzeli smo u Mimi kuhinju Julia koja se odlično uklopila u naš apartman u Puli i još uvijek je odlična! Oduševljeni smo i krevetom koji nam je nedavno stigao. Koristim priliku da pohvalim osoblje u Karlovcu koje brine o kupcu na nevjerojatan način. Sve pohvale za njih. Na sva nam pitanja i nedoumice davali jasne i konkretne odgovore i bili stalno na usluzi! 

Željeli bi pohvaliti Vašu djelatnicu koja nam je pomogla oko kupovine ormara. Bila je toliko ljubazna i susretljiva. Nadam se da su Vam svi djelatnici takvi, sigurno ću se vratiti ponovno kod Vas! 

The joy of growing up

CHILDREN'S ROOM

All in one style

COLLECTIONS

First impression matters

ENTRYWAYS

Details make a difference

DECORATIONS

ASK A DESIGNER

Are you wondering what color you should choose for a room without enough natural light? How to use details to bring life to a small room without it feeling cluttered? Or how to solve the problem of never having enough closets? Ask our team of designers who will give you simple advice and help you turn an idea into reality...

Let us inspire you...

MIMA INSPIRATIONS

READ THE BROCHURE

Latest deals and news from MIMA

Subscribe to our newsletter and stay up to date on sale, new products and more!

Don't worry, we keep your data private! :)

Office, garden...

OTHER

TOP });