Zona Kukuljanovo je kao stvorena za vašu kupovinu jer ima baš sve što trebate – od prehrane do namještaja i građevinskog materijala. Kupovina u Kukuljanovu jednostavna je, praktična, povoljna i stvorena samo za vaše zadovoljstvo. Prehrana je jedna od osnovnih ljudskih potreba, a u Kukuljanovu imate zaista dovoljno izbora kako biste tu potrebu i zadovoljili. 

Stoga, ako trebate bilo kakve živežne namirnice, ali i artikle koji se prodaju u trgovinama mješovite robe, posjetite Konzum, Lidl, Plodine, Brodokomerc, Bakmaz ili neku od trgovina istarskih supermarketa. Zaista, naći ćete sve što vam je potrebno. 

Dosta domaćih i stranih gostiju, ali i posjetitelja samog Kukuljanova vrlo često treba i nešto od tehnike. Bilo da su to nove bluetooth slušalice, smartphone, sušilo za kosu ili bilo koji drugi aparat, tu je posebno za vas Chipoteka sa svojim modernim i kvalitetnim uređajima, ali i Instar i Makromikro.

Ljubiteljice mode i lijepih odjevnih predmeta obično posjećuju Takko Fashion i jako popularnu Zaru. Mnogo je posjetitelja koji Kukuljanovo posjećuju i zbog kupnje kvalitetnog namještaja. Oni, ovisno o svojim željama i potrebama vrlo često tako biraju trgovine Mima ili Mömax koji zaista i pružaju sve za vaš topli dom. 

Vrlo često, Kukuljanovo je i prvi izbor roditeljima s malom djecom. BabyCenter svakom roditelju pruža sve najbolje i najkvalitetnije za njegovo dijete uz pristupačne cijene, isto kao i Denis i Eurom. Tražite li, recimo, beauty proizvode, Notino je za vas pripremio širok izbor najbolje kozmetike. Dobro poznati Avon i Oriflame također se nalaze u Kukuljanovu.

Ako uređujete svoj dom i vrt ili samo trebate neke sitnice, među posjetiteljima Kukuljanova jako su popularni Galerija Tepiha i Tupperware. Naravno, za kupiti neke sitnice, poput novina, časopisa, knjiga ili nekih sitnih stvari tu je uvijek i Tisak Media.

Članak vam donosi Mima namještaj Kukuljanovo.