fbpx

ISPORUKA, DOSTAVA I MONTAŽA

ISPORUKA

Naručene proizvode možete osobno preuzeti u vama najbližem skladištu:

Istaknute cijene smatraju se fco skladište prodavatelja Namještaj Mima. Rizik vezan uz kupljenu robu nakon izlaska robe iz skladišta prodavatelja prelazi na kupca.

 

ROKOVI ISPORUKE

Rok isporuke namještaja i proizvoda za opremanje doma je do 10 dana, ovisno o stanju zaliha na pojedinom skladištu.
Za personalizirane narudžbe namještaja po mjeri rok isporuke je do 30 dana.

DOSTAVA

Dostava nije uključena u cijenu proizvoda.*

Namještaj Mima ne izvršava uslugu dostave već za nju uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u Namještaj Mima d.o.o. Pogledajte cjenik usluge dostave po hrvatskim gradovima.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt – dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši na najbližoj točki na kojoj je istovar moguć.

Prilikom preuzimanja robe kupac je obvezan provjeriti broj paketa te eventualna oštećenja. Ako se ustanovi da neki proizvodi nedostaju ili su oštećeni potrebno je to naznačiti na dostavnici dostavne službe prilikom preuzimanja.
Proizvodi koji nedostaju naknadno će se dostaviti bez naknade u najkraćem mogućem roku. Isto vrijedi i ako se kupcu dostavio oštećen proizvod.

MONTAŽA

Montaža nije uključena u cijenu proizvoda.*

Za određen namještaj neće vam biti potrebne usluge montera jer je proces montiranja vrlo jednostavan – sastoji se od nekoliko koraka za koje postoje jasna uputstva, dok se pojedini artikli isporučuju montirani.

Za montažu namještaja kod kojeg je preporučljivo unajmiti stručnjaka (kao što je slučaj kod spavaćih soba i kuhinja), rado ćemo vam pomoći i preporučiti neke od naših vanjskih suradnika.

*Dostava i montaža za ugradbene ormare i klizne stijene uključene su u cijenu za gradove Pulu, Poreč (područje grada), Umag i Rijeku .

VRH