Pravila nagradnog natječaja "Fotelja na dar"

 

Članak 1.
ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja je Namještaj Mima d.o.o. (u daljnjem nastavku Priređivač), Valica 3, 52100 Pula. OIB 24769473247.

Članak 2.
SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je promocija rođendana poslovnica Zadar, Šibenik i Split te povećanja posjeta navedenih poslovnica.

Članak 3.
TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 23. ožujka do 28. ožujka 2023. u salonima Zadar, Šibenik i Split. Nagradni natječaj se organizira i provodi na području Republike Hrvatske u gradovima Zadar, Šibenik i Split. Priređivač zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 4.
MJESTO IZVOĐENJA

Nagradni natječaj provodi se putem službenog profila Priređivača na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok tako što će sudionici objaviti sliku s foteljom Audrey, označiti MIMA profil u opisu fotografie i opisati ju.

Članak 5.
UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je napraviti sljedeće:

- Nakon pronalaska fotelje u salonu, isprobati je i fotografirati s njom, objaviti fotografiju na društvenoj mreži Facebook, Instagram ili Tik Tok, označiti MIMA profil na mreži gdje je objavljena fotografija te opisati ovu fotelju s karakterom.

- Svaki sudionik nagradnog natječaja može sudjelovati jednom objavom. Odgovori ne smiju sadržavati vulgaran i uvrijedljiv sadržaj.

- U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

- Sudjelujući u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju uvjete navedene u ovim Pravilima.

Članak 6.
ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik se bira na temelju najoriginalnijeg komentara, a o tome odlučuje žiri koji se sastoji od tri člana kojeg sačinjavaju tri djelatnika Odjela marketinga Priređivača.

Namještaj Mima će proglasiti dobitnika putem službenog Facebook profila 30. 3. 2023. u 10 h.

Članak 7.
NAGRADNI FOND

Najoriginalnije objave i opise nagrađujemo s foteljom Audrey vrijednosti 331,67 € | 2.498,97 kn.

 

Članak 8.
PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik/ca je dužan/na po proglašenju javiti se privatnom porukom na službenom profilu Priređivača kako bi ostavio svoje osobne podatke i dogovorio način preuzimanja nagrade. Osvojeni poklon dobitnik/ca može preuzeti osobno u Miminim salonima. Osvojeni poklon nije moguće zamijeniti za novac te nije moguća zamjena za drugi model fotelje.

Ako se utvrde bilo kakve nepravilnosti kod sudjelovanja u nagradnom natječaju, Priređivač zadržava pravo oduzimanja nagrade.

Članak 9.
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u natječaju pristaju na korištenje njihovih osobnih podataka u svrhu realizacije nagradnog natječaja, za potrebe istraživanja ili za slanje promotivnih obavijesti u kojima Priređivač informira korisnike o novostima u ponudi.

 Priređivač će osobne podatke dobitnika obrađivati u skladu s GDPR propisima o zaštiti osobnih podataka i izjavi o privatnosti.

Sudionici nagradnog natječaja u bilo kojem trenutku mogu zahtjevati prekid obrade osobnih podataka slanjem zahtjeva na e-poštu: [email protected]

Članak 10.
ODGOVORNOSTI

Nagradni natječaj je jasno i nedvosmisleno odvojen od samog Facebooka, Instagrama i Tik Toka.

Facebook, Instagram i Tik Tok ni na koji način ne sponzoriraju, promoviraju ili administriraju natječaj.

Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja, te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova. Nagradni natječaj bit će prekinut isključivo u slučaju više sile.

Sudionici koji svojim prijavama ne zadovoljavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje, neće biti razmatrani pri odabiru dobitnika. Priređivač zadržava pravo da bez bilo kakvih obaveza prema sudionicima iz natječaja isključi sadržaj koji nije u skladu s opisanim pravilima i uvjetima. Sudionik koji objavi komentar je u potpunosti odgovoran za svu nastalu štetu koju može prouzročiti Priređivaču ili bilo kojoj trećoj osobi s posredovanjem i objavljanjem sadržaja.