Nagradni natječaj „Kako ste spavali?“

 

Članak 1. ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizatori nagradnog natječaja su Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, Pula. OIB 24769473247

 

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je promoviranje „Namještaja Mime“ i novih artikala iz ponude.

 

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 09.07. do 14.07. u 23:59 sati.

 

Članak 4. MJESTO IZVOĐENJA

Nagradni natječaj provodi se na Instagramu i Facebooku.

 

Članak 5. UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU I ODABIR DOBITNIKA

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je ispod objavljenog posta u komentar opisati svoje najneobičnije iskustvo spavanja.

Komentari ne smiju sadržavati vulgaran i uvrjedljiv sadržaj. Moguće je sudjelovati samo jednim prijavljenim komentarom po profilu sudionika.

Pravo na sudjelovanje nemaju djelatnici Namještaja Mime i članovi njihovih užih obitelji. 

 

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Žiri čine djelatnici odjela marketinga Namještaja Mime koji će izabrati najoriginalniji komentar. Proglašenje dobitnika/ce bit će objavljeno na Facebook stranici i Instagramu Organizatora.

 

Članak 7. NAGRADNI FOND

Dobitnik/ca osvaja madrac Supreme po izboru i u željenim dimenzijama.

Dostupni Supreme modeli su Madrac Supreme Elegance i Madrac Supreme Excellence.

Madrac Supreme Excellence čini kombinacija kvalitetne 7-zonske džepičaste jezgre (18,78 - 2,0 mm žica) sa većim brojem opruga koje se slobodno gibaju u svim smjerovima te 7 ergonomskih zona će doprinijeti da madrac preuzme oblik vašeg tijela, a rezultat će biti maksimalno rasterećenje svih točaka pritisaka tijela i ravna kralježnica prilikom spavanja. Stupanj tvrdoće: srednje tvrdi madrac. 

Madrac Supreme Elegance čini kombinacija džepičaste jezgre (2,0 mm žica) sa većim brojem opruga sa metalnim okvirom iznadprosječne nosivosti i kompaktnosti. Antibakterijska i antialergijska navlaka madraca dolazi u dvoslojnoj izvedbi uz bogati sloj ispune PES vatom i retexom što doprinosti iznimnoj udobnosti. Navlaka madraca je skidiva i može se kemijski čistiti. Stupanj tvrdoće: srednje tvrdi madrac.

 

Članak 8. PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik/ca je dužan/na s Namještajem Mima dogovoriti preuzimanje ili dostavu nagrade na adresu. 

Ako Organizatori utvrde nepravilnosti u sudjelovanju kod izabranog dobitnika/ce, odnosno ukoliko dobitnik/ca pravovremeno ne obavijesti o svojim podacima potrebnim za dostavu nagrade ili ne preuzme pravovremeno istu, Organizatori imaju pravo nagradu dodijeliti drugom sudioniku s najboljom prijavom.

 

Članak 9. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u natječaju pristaju na korištenje njihovih osobnih podataka isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja. Organizatori će osobne podatke dobitnika obrađivati u skladu s GDPR propisima o zaštiti osobnih podataka i izjavi o privatnosti https://namjestaj-mima.hr/uvjeti-kupnje/#izjava_privatnost

Sudionici nagradnog natječaja u bilo kojem trenutku mogu zahtjevati prekid obrade osobnih podataka slanjem zahtjeva na info@namjestaj-mima.hr

 

Članak 10. ODGOVORNOSTI

Nagradni natječaj je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Facebooka i Instagrama. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira natječaj.

Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja, te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova. Nagradni natječaj biti će prekinut isključivo u slučaju više sile. 

Sudionici koji svojim prijavama ne zadovoljavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje, neće biti razmatrani pri odabiru dobitnika. Organizatori zadržava pravo da bez bilo kakvih obaveza prema sudionicima, iz natječaja isključi sadržaj koji nije u skladu s opisanim pravilima i uvjetima. Sudionik koji objavi fotografiju je u potpunosti odgovoran za svu nastalu štetu koju može prouzročiti Organizatoru ili bilo kojoj trećoj osobi s posredovanjem i objavljanjem sadržaja.