Nagradni natječaj – „Ime tvog kućnog ljubimca“

 

Članak 1. ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizatori nagradnog natječaja su Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, Pula. OIB 24769473247

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je promoviranje „Namještaja Mime“ i povezivanje brenda s pratiteljima.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 10. do 19. 12. 2021.

Članak 4. MJESTO IZVOĐENJA

Nagradni natječaj provodi se na Instagram profilu @namjestajmima.

Članak 5. UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje je potrebno napraviti sljedeće:

  • U komentar ispod objave napisati ime vašeg kućnog ljubimca te opisati zašto nosi baš to ime koje je dobio.
  • Zapratiti naš profil @namjestajmima

Svaki sudionik nagradnog natječaja može sudjelovati jednim komentarom. Komentari ne smiju sadržavati vulgaran i uvrjedljiv sadržaj.

Pravo na sudjelovanje nemaju djelatnici Namještaja Mime i članovi njihovih užih obitelji.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik se bira na temelju najoriginalnijeg komentara, a o tome odlučuje žiri koji se sastoji od četiri člana djelatnika marketinga.

Namještaj Mima će proglasiti dobitnika na svom Instagram profilu nakon završetka nagradnog natječaja.

Članak 6. NAGRADNI FOND

Najbolji komentar nagrađujemo:

  • Poklon bonom u vrijednosti od 1,500 kn za kućnog ljubimca
  • Poklon bonom u vrijednosti od 1,000 kn za vlasnika

Članak 7. PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik/ca je dužan/na nagradu preuzeti u jednoj od poslovnica Namještaja Mime. Ako dobitnik/dobitnica nije u mogućnosti nagradu preuzeti u jednoj od Miminih poslovnica, Organizator dogovara dostavu na adresu.

Ako Organizatori utvrde nepravilnosti u sudjelovanju kod izabranog dobitnika/ce, odnosno ukoliko dobitnik/ca pravovremeno ne obavijesti o svojim podacima potrebnim za preuzimanje nagrade ili ne preuzme pravovremeno istu, Organizatori imaju pravo nagradu dodijeliti drugom sudioniku s najboljom prijavom.

Članak 8. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u natječaju pristaju na korištenje njihovih osobnih podataka isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja. Organizatori će osobne podatke dobitnika obrađivati u skladu s GDPR propisima o zaštiti osobnih podataka i izjavi o privatnosti http://namjestaj-mima.hr/uvjeti-poslovanja/#izjava-o-privatnosti .

Sudionici nagradnog natječaja u bilo kojem trenutku mogu zahtjevati prekid obrade osobnih podataka slanjem zahtjeva na [email protected]

Članak 7. ODGOVORNOSTI

Nagradni natječaj je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Instagrama. Instagram ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira natječaj.

Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja, te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova. Nagradni natječaj biti će prekinut isključivo u slučaju više sile.

Sudionici koji svojim prijavama ne zadovoljavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje, neće biti razmatrani pri odabiru dobitnika. Organizatori zadržava pravo da bez bilo kakvih obaveza prema sudionicima, iz natječaja isključi sadržaj koji nije u skladu s opisanim pravilima i uvjetima. Sudionik koji objavi fotografiju je u potpunosti odgovoran za svu nastalu štetu koju može prouzročiti Organizatoru ili bilo kojoj trećoj osobi s posredovanjem i objavljanjem sadržaja.