Pravila nagradnog natječaja

"Božićno darivanje humanitarnih udruga“

 

Članak 1.
ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja je Namještaj Mima d.o.o. (u daljnjem nastavku Priređivač), Valica 3, 52100 Pula. OIB 24769473247.

Članak 2.
SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je pomaganje lokalnoj zajednici kroz podršku humanitarnim Udrugama koje pomažu djeci, starijima, nemoćnima, životinjama te ostalim ugroženim skupinama.

Članak 3.
TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 6. prosinca do 13. prosinca 2023.
Nagradni natječaj se organizira i provodi na području Republike Hrvatske. Priređivač zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 4.
MJESTO IZVOĐENJA

Nagradni natječaj provodi se putem službenog profila Priređivača na društvenoj mreži Facebook.

Članak 5.
UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je napraviti sljedeće:

- Podijeliti Facebook objavu Priređivača te na istoj ostaviti komentar u kojem će napisati kojoj bi Udruzi humanitarnog karaktera poklonili 500 eura, uz navođenje razloga zašto ta Udruga zaslužuje donaciju te na koji način svojim djelovanjem poboljšava živote drugih.

- Jedna osoba može ostaviti više komentara, za različite Udruge. Odgovori ne smiju sadržavati vulgaran i uvredljiv sadržaj.

- U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

- Sudjelujući u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju uvjete navedene u ovim Pravilima.

Članak 6.
ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik se bira na temelju komentare koji najbolje obrazloži na koji način nominirana Udruga pomaže zajednici u kojoj djeluje, a o tome odlučuje žiri koji se sastoji od tri člana kojeg sačinjavaju tri djelatnika Odjela marketinga Priređivača.

Namještaj Mima će proglasiti dobitnika putem službenog Facebook profila 18. 12. 2023. u 13 h.

Članak 7.
NAGRADNI FOND

Tri odabrana komentara nagrađujemo novčanom nagradom u iznosu od 500 eura.

Članak 8.
PREUZIMANJE NAGRADE

Predstavnik Udruge dobitnica novčane nagrade je dužan/na po proglašenju javiti se privatnom porukom na službenom profilu Priređivača ili emailom: [email protected] kako bi ostavio/la sve potrebne podatke za isplatu donacije. Donacija će biti isplaćena na službeni račun Udruge.

Ako se utvrde bilo kakve nepravilnosti kod sudjelovanja u nagradnom natječaju, Priređivač zadržava pravo oduzimanja nagrade.

Članak 9.
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u natječaju pristaju na korištenje njihovih osobnih podataka u svrhu realizacije nagradnog natječaja, za potrebe istraživanja ili za slanje promotivnih obavijesti u kojima Priređivač informira korisnike o novostima u ponudi.

 Priređivač će osobne podatke dobitnika obrađivati u skladu s GDPR propisima o zaštiti osobnih podataka i izjavi o privatnosti.

Sudionici nagradnog natječaja u bilo kojem trenutku mogu zahtijevati prekid obrade osobnih podataka slanjem zahtjeva na e-poštu: [email protected]

Članak 10.
ODGOVORNOSTI

Nagradni natječaj je jasno i nedvosmisleno odvojen od samog Facebooka. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira natječaj. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja, te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.
Nagradni natječaj bit će prekinut isključivo u slučaju više sile.

Sudionici koji svojim prijavama ne zadovoljavaju sve navedene uvjete za sudjelovanje, neće biti razmatrani pri odabiru dobitnika. Priređivač zadržava pravo da bez bilo kakvih obaveza prema sudionicima iz natječaja isključi sadržaj koji nije u skladu s opisanim pravilima i uvjetima. Sudionik koji objavi komentar je u potpunosti odgovoran za svu nastalu štetu koju može prouzročiti Priređivaču ili bilo kojoj trećoj osobi s posredovanjem i objavljivanjem sadržaja.