fbpx

NITKO NEMA TO ŠTO IMA NAMJEŠTAJ MIMA

Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi vam funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama. No Mima je puno više od prodaje namještaja. Svjesni da je stvaranje i oplemenjivanje doma dugotrajan i ponekad stresan put, mi vam na tom putu želimo biti pouzdan prijatelj. Idejama, znanjem i iskustvom koje smo stekli prateći svjetske trendove i tržišta te osluškivanjem želja i potreba naših kupaca, možemo vam pomoći da donesete najbolje odluke koje si možete priuštiti.

Osim stručnih savjeta koje možete dobiti od susretljivih prodavača u svakom našem salonu te online usluge savjetovanja Pitajte dizajnera, za kupce namještaja po mjeri iz naše proizvodnje nudimo potpunu uslugu: od izmjere prostora i izrade idejnog rješenja, 3D vizualizacije vašeg novog prostora do proizvodnje, dostave i montaže. Ugradbeni ormari, klizne stijene i kuhinje po mjeri u potpunosti su hrvatski proizvod i izrađuju se u našoj tvornici u Kastvu pokraj Rijeke.

Vlastiti pogon nam, uz široku paletu vrhunskih materijala, omogućuje da ponudu dodatno prilagodimo svačijim potrebama i ukusu.  Suvremena tehnologija, dobro organizirani proizvodni proces, tim iskusnih radnika i strogi standardi omogućuju nam da imamo potpunu kontrolu nad kvalitetom našeg namještaja te da ona uvijek bude na istoj, vrhunskoj razini.

Namještaj Mima d.o.o. osnovan je 1991. godine u Puli gdje je iste godine otvorena i naša prva poslovnica. Pod vodstvom poduzetnika Milenka Marjanovića po čijim je inicijalima i dobilo ime, malo obiteljsko poduzeće prihvaćalo je sve izazove zahtjevnog tržišta prodaje namještaja i, upotpunjujući svoj tim vrijednim i pouzdanim ljudima, brzo napredovalo. 2001. otvoren je salon u Rijeci, a 2002. stvorili smo uvjete za snažnije širenje poslovanja otvaranjem poslovnica u drugim hrvatskim gradovima. Danas, s više od 185 zaposlenih, preko 25.000 m2 vrhunski opremljenog izložbenog prostora u 10 salona, vlastitom proizvodnjom i još uvijek u 100% hrvatskom vlasništvu, više nego ikad sigurni smo da nas je predan rad i ne odustajanje od naše ideje poslovanja doveo do vas – vjernih i zadovoljnih kupaca koji nam se svake godine iznova vraćate u sve većem broju.

Posjetite nas u jednom od naših salona u Puli, Poreču, Umagu, Rijeci, Kukuljanovu,Zadru, Šibeniku, Karlovcu, Koprivnici ili Splitu i dajte nam priliku da sudjelujemo u stvaranju vašeg doma.

 

POVIJEST
Rujan 2020.

ŠIBENIK - PRESELJENJE

Unutar Shopping centra Dalmare, preselili smo se u novi, veći izložbeni salon. 2100 m2 novog prostora besprijekorno su uređena zadnjim trendovima u opremanju interijera. Povodom otvorenja, svoje smo kupce častili s -20% popusta!

Ožujak 2020.

OTVORENJE SALONA NA KUKULJANOVU

U Industrijskoj zoni Kukuljanovo otvoren je najveći Mimin salon na 6000 metara kvadratnih. Višemjesečni rad na projektu izgradnje salona rezultirao je najmodernijim, vrhunski opremljenim salonom najnovijom ponudom svih asortimana. Posebno su istaknute kuhinje na mjeru iz vlastite proizvodnje gdje su u novom prostoru prikazane sve njihove prednosti i kvalitete. Svečanom otvorenju prisustvovali su poslovni partneri i suradnici.  Uz slavljeničke popuste i nagrade za kupce, prigodan program kroz dva dana uveličali su violončelistica Iva Štefančić, jedan od najboljih hrvatskih chefova David Skoko i klapa Intriga.

 

Ožujak 2019.

OTVORENJE SALONA U KAŠTEL ŠTAFILIĆU

Otvoren je novi salon u Kaštel Štafiliću pokraj Splita. Na više od 1000 m2, nalazi se veliki broj moderno opremljenih ambijenata pomno biranim namještajem prema najnovijim trendovima. Zadovoljstvo nam je što smo se novom lokacijom približili našim vjernim kupcima na ovom području.

 

Listopad 2018.

MODERNIZACIJA VLASTITE PROIZVODNJE

Svoj smo proizvodni pogon proširili za 5500 m2 u cilju uvođenja novih tehnoloških rješenja koja prate trendove i povećanja kapaciteta proizvodnje kuhinja na mjeru. Na taj način želimo doprinijeti kvaliteti proizvoda, većem zadovoljstvu kupaca i konkurentnosti na tržištu.

Ožujak 2018.

POREČ - preuređenje

Potpuno preuređen salon u Poreču otvorio je svoja (nova) vrata 24.ožujka 2018.

2015.

PULA – TRI PUTA VEĆI PROSTOR

Salon u Puli seli se s lokacije na Šijanskoj cesti u tri puta veći prostor kakav smo oduvijek sanjali, na lokaciji Valice 3.

2015.

ZADAR – PRESELJENJE

Salon u Zadru preseljen je na novu lokaciju, Jadranska cesta 67.

2014.

UMAG

Otvaranje salona u Umagu čime je ponuda postala dostupnija i kupcima iz Slovenije.

2013.

ŠIBENIK – PRESELJENJE

Preseljenje poslovnice Šibenik u znatno veći prostor, na atraktivnoj lokaciji u sklopu najvećeg trgovačkog centra u gradu.

Prosinac 2012.

KOPRIVNICA

Otvara se poslovnica u Koprivnici, u sklopu Trgovačkog centra Koprivnica.

Kolovoz 2012.

KARLOVAC

Otvara se salon u Karlovcu.

Svibanj 2012.

KUKULJANOVO, RIJEKA

Otvara se najveći prodajni prostor od 2.600 m2 na Kukuljanovu pokraj Rijeke.

2011.

POREČ – NAJVEĆI SALON NAMJEŠTAJA U ISTRI

Na vlastitom terenu i u vlastitom prostoru na više od 2.500 m2 otvara se najveći salon namještaja u Istri – Namještaj Mima Poreč.

2009.

POČETAK VLASTITE PROIZVODNJE

S radom počinje tvornica za proizvodnju ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri u Kastvu nadomak Rijeke.

2005.

RIJEKA – PRESELJENJE

Salon u Rijeci seli se na sadašnju adresu na Potoku, Viktora Cara Emina 11 a.

2003.

PULA – PRESELJENJE

Namještaj Mima u Puli seli se na lokaciju Šijanska cesta 3 gdje je otvoren dotada najveći salon namještaja, s promijenjenom koncepcijom poslovanja.

2002.

ZADAR I ŠIBENIK

Otvaraju se poslovnice u Zadru i Šibeniku.

2001.

RIJEKA

Otvara se salon namještaja u Rijeci.

1991.

PRVA POSLOVNICA

Otvara se prva poslovnica u Puli.

1991.

OSNIVANJE

Milenko Marjanović osniva obiteljsko poduzeće Martours. Nadugo po osnivanju poduzeće mijenja ime u Namještaj Mima.

...
VRH