-26%NOVO!

Kutna garnitura Taylor

9,399.00 kn 6,999.00 kn

Kutna garnitura Taylor potencijalni je kandidat za garnituru godine. Znate zašto? Garnitura ima univerzalan kut. Izrazito je udobna. Sjedište je izrađeno od džepićaste opružne jezgre u kombinaciji s poliuretanskom pjenom. Kako bi naslon pratio kvalitetu i udobnost sjedećih jastuka, jastuci naslona punjeni su silikonskim kuglicama u posebnoj navlaci kako bi se gornja navlaka jastuka mogla skinuti i čistiti po potrebi. Osim što garnitura omogućuje visoki komfor sjedenja, kada se razvuče, pretvara se u udoban ležaj za spavanje koji ne zaostaje za komforom koji pruža madrac. Konstrukcija garniture izrađena od masivnog drva bukve sadrži i sanduk za posteljinu od oplemenjene bijele iverice. Osim kvalitetne konstrukcije odlikuje je i kvalitetan materijal koj je EASY CLEAN i PET FRIENDLY.

  • Dostupno samo u boji s fotografije

Dimenzije (ŠxD): 283 x 164 cm, ležaj 220 x 132 cm

 

SKU: 192991 Kategorija:

Opis

Održavanje: Namjenski industrijski proizvedenim sredstvima.

Jamstvo: 12 mjeseci na sve proizvode.

Što je EASY CLEAN?

Ova karakteristika znači da je štof izrađen primjenom najnovijih tehnologija i od posebnih materijala koji imjau svojstvo da se nastale fleke lako uklanjaju. Materijal ovog štofa tretiran posebnim tehnikama u samom procesu proizvodnje tako da ne dozvoljava prodor nečistoća u tkaninu. Mrlje od vina, kave, flomastera mogu se puno lakše očistiti pamučnom krpom ili spužbom. Naravno, potrebno je brzo reagirati, i jednostavno, kružnim pokretima, s običnom vodom ili blagim sredstvom skinuti fleku.

Što je PET FRIENDLY?

Ova karakteristika znači da štof ima posebna svojstva i pogodan je za primjenu na nameštaju na  kojema borave kućni ljubimci. Dlake i eventualna prljavština od kućnih ljubimaca ne prodiru u štof već se zadržavaju na njegovoj površini i mogu se lako ukloniti. Štof ima i pojačanu otpornost na nokte kućnih ljubimaca ali ukoliko su kućni ljubimci skloni čestom grebanju nameštaja to će svakako ostaviti vidljive tragove na štofu.

 

 

 

Dodatne informacije

Materijali

Nogice: krom, plastične, Ojastučenje: džepićasta opružna jezgra 14cm, PU pjena, gustoća 25 kg/m³ visoke elastičnosti, silikonske kuglice-jastuci, klamerice, čelične žice, vata, reteks. Navlake jastuka skidive., Osnovna konstrukcija: masivno drvo bukve, iverica

Boja

Siva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kutna garnitura Taylor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

VRH