Kako je već spomenuto, Kukuljanovo se nalazi na vrlo povoljnoj prometnoj i geografskoj poziciji. Zbog toga, bez obzira bili vi poslovni ljudi ili netko tko samo treba obaviti kupovinu, u ovu je zonu vrlo lako doći. U Kukuljanovo se najlakše dolazi automobilom, tj. zoni možete pristupiti vozeći autocestom Rijeka-Zagreb, te autocestom Rijeka-Žuta Lokva-Split, okosnicom jadransko-jonskog koridora, tj. prometnim pravcem Rijeka-Trst.

Blizina luka puno je pogodovala razvoju ove zone jer se gospodarski s njime povezuju, a slična je situacija i sa zračnim prometom, jer je riječka zračna luka također u blizini. Doprinos gospodarskom značaju dala je i povezanost sa željezničkim kolosijekom Rijeka-Zagreb. 

Želite doći u Kukuljanovo? Prijevoz u Kukuljanovo zaista nije problem jer promet kroz ovo mjesto jednostavno teče - automobil, vlak, zrakoplov! Ako idete osobnim automobilom, u Kukuljanovo se stiže zaista brzo. Međutim, možete vrlo lako doći i autobusom. Najbliže je od ribarnice u Rijeci. Trebat će vam svega 50-ak minuta.

Blizu Kukuljanova staje i linija br. 9 riječkog gradskog prijevoznika Autotroleja. Tu je i željeznička stanica Škrljevo, udaljena od Kukuljanova svega 24 minute hoda. Iz Kukuljanova vrlo lako možete doći i do Bakra, bilo da trebate obaviti hitnu kupovinu u nekoj od trgovina mješovite robe, posjetiti neki od popularnih trgovačkih centara, popiti jutarnju kavu u kafiću, posjetiti bolnicu ili nešto drugo. Sve vam je na dohvat ruke. 

Stoga, kada dolazite u ovu zonu ili okolicu, nećete otići nezadovoljni jer vam pruža jednostavno sve i to brzo. Mogućnosti prijevoza, kupnje, i poslovnih posjeta prilagođeni su baš svima, bez obzira na kupovnu moć i potrebe. Osim gospodarskog značenja, gospodarska zona Kukuljanovo je tu za vaše zadovoljstvo, kako biste u svakom trenutku imali baš sve što vam je potrebno na raspolaganju!

Članak vam donosi Namještaj Mima, vaš prvi izbor za namještaj Kukuljanovo.