Top jesenski komadi iz Mime

Osim tmurnih jesenskih dana, kada ugrije jesensko sunce, listopad može biti vrlo ugodan. Tako su tople jesenske boje, inspiracija za osvježenje prostora. Paleta boja od žute, oker, narančaste pa sve do crvene i smeđe unijet će jesenski šarm u naše domove. Dovoljan je i samo jedan element namještaja ili detalj i interijer će izgledati toplije.

U nastavku smo izdvojili najtoplije komade namještaja iz naše ponude!

Začinite dnevni boravak

 U hladnijim jesenskim večerima, dnevni boravci opet postaju centralno mjesto druženja. Topliji interijeri odisat će i toplijom atmosferom, a to će pridonijeti i boljem raspoloženju!

Šarm jeseni možete unijeti zanimljivom foteljom jednostavnog, modernog dizajna. Metalnim okvirom i ukrasnim šavom, fotelja Ana Paula ističe svoju izdržljivost i naglašava jedinstveni stil i karakter prostora. Topla boja karamele idealna je za podizanje raspoloženja i postizanje dojma udobnosti i toplog šarma kućne idile.

 

 

Ako želite žutu u “većoj količini”,  najbolji je izbor sjedeća garnitura u toj boji. I pored neutralnog namještaja, veći element u toplijoj boji dati će prostoru kontrast i toplinu.

 

Prostrana garnitura Ralph svojom će zagasito-žutom dom će učiniti radosnijim i toplijim. Garnitura je dostupna po pojedinačnim elementima, pa je možete složiti u sastavu i dimenzijama koji vam odgovara.

 

 

Još jedan komad namještaja s karakterom definitivno je sjedeća garnitura Bronx. Moderan dizajn ravnih linija u kombinaciji s toplom smeđom, garancija je za garnituru koja će dominirati dnevnim boravkom.

 

Priroda u prostoru

Prostor ništa ne čini toplijim od prirodnog materijala drva. Drvo je neiscrpna inspiracija za postizanje harmonije u prostoru. Komoda Nepal izrađena je u drvenom dekoru s prozorskim rešetkama na frontama i metalnim ručkicama u boji starog srebra koje daju namještaju karakter, stvarajući savršen omjer modernog i rustikalnog.

 

 

 

Kutak za opuštanje

Stvorite si mali kutak za opuštanje u kojem ćete moći otpustiti sve brige i prepustiti se uživanju… Fotelja, kao glavni dio kutka mora biti udobna. Zato, odaberite onu koja vam najbolje odgovara i koja će se savršeno uklopiti u vašu oazu opuštanja.

 

 

Toplina jeseni u blagavaonici

Blagavaonica može biti vrlo udobno mjesto. Ako želite podignuti prostor, ne oklijevajte s kolorističkim stolicama ili detaljima. U Mimi možete pronaći veliki izbor noviteta u ponudi stolica. Stolice od pliša posebno su elegantne i unose dozu šarma i finoće u svaki prostor. Evo inspiracije iz jesenske palete boja!

 

 

Još malo jeseni

Čime ćete nagraditi svoj prostor povodom jeseni? Prirodne boje materijala i topli jesenski tonovi interijere čine ugodnim za boravak. Budite kreativni jer ne treba vam puno –  i pravi odabir detalja napraviti će puno!


   

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *