Kao mjesto iznimnih prirodnih ljepota i bogate povijesti, Kaštel Štafilić, ali i cijelo okolno područje, računajući i Split i Solin, imali su izvrsne preduvjete za razvoj turizma. Turizam je na ovom području danas glavna gospodarska grana. U samom Kaštel Štafiliću, nedaleko zračne luke nalaze se hotel i plaža Resnik. Hotel je jedan od većih hotela u ovom kraju, a plaža omiljena „postaja“ za sve one koji se žele opustiti odmah nakon puta. 

Inače, na putu prema Splitu, ali i obližnjem Omišu, cijela obala bogata je hotelima, apartmanima, sobama i prenoćištima za svačiji džep i potrebe, pa se zaista možete smjestiti gdje god vam odgovara. Dosad je već nebrojeno puta potvrđeno da kroz Kaštel Štafilić prolaze gosti različitih namjera i preferencija kada je u pitanju turizam.

U zračnu luku u Kaštel Štafiliću ne dolaze samo gosti kojima je cilj opustiti se i odmoriti. Strani i domaći turisti koji prolaze kroz Kaštel Štafilić žele nova kulturna iskustva, uživati u vrhunskoj gastronomiji, posjetiti neka od mjesta ruralnog turizma, provesti aktivni odmor, uživati u sportovima poput raftinga i jahanja, baviti se biciklizmom, razgledavati okolo i kupovati.

Sve ovo vam nudi Dalmacija, a Kaštel Štafilić svakom je gostu početak jedne divne pustolovine i iskustva - išao on prema obližnjem Trogiru ili prema malo daljem Solinu, Splitu i Omišu. Uglavnom, kojim god da smjerom krenete, Dalmacija vas čeka sa svojim divnim iznenađenjima, a ako se odlučite „bazirati“ u Kaštel Štafiliću i tamo naći smještaj, opet vam je sve blizu - kultura, povijest, kupnja, razgledavanje, priroda i opuštanje.

Članak vam donosi Namještaj Mima, vaš prvi izbor za namještaj Kaštel Štafilić.