fbpx

UGRADBENI ORMARI, sve na jednom mjestu

UGRADBENI ORMARI

Borite se sa velikom količinom stvari za koje ne znate gdje bi ih smjestili? Ugradbeni ormar osim što je idealan za pohranu velike količine stvari, udovoljava želji da se svaki centimetar prostora maksimalno iskoristi. Dodatni plus je i laka prilagodba svakom prostoru jer njegov dizajn i boju možete sami odrediti baš kao i unutrašnjost. Ugradbeni ormar trebao bi biti u potpunosti prilagođen vama i vašim potrebama i navikama, vašem prostoru i ukusu. Trebao bi biti unikat, samo vaš. A uz sve to, naravno i kvalitetan, funkcionalan, trajan i pouzdan. Kontaktirajte nas radi dogovora i izračuna vašeg ugradbenog ormara!

WALK-IN ORMARI

To je ormar koji se obično postavlja u spavaću sobu ili dio hodnika. Smještajem u spavaćoj sobi, uz koju je vezana kupaonica, postižu se najkavlitetniji prostorni odnosi. Svojom veličinom osigurava kretanje po unutrašnjosti te tako poprima oblik manje garderobe. Organizacijom walk-in ormara omogućit ćete grupiranje odjeće, obuće i svih ostalih predmeta vezanih uz odjevanje. Ovakva rješenja su praktična i funkcionalna jer je sve pregledno i jednostavno za upotrebu.

GARDEROBNI SPREMNICI

Pomoću naših organizatora za odjeću možete u potpunosti iskoristiti svoj ormar ili svoje ladice i uvijek znati gdje se nalaze i one najmanje sitnice.

ONLINE PLANER ORMARA

RJEŠENJA PO VAŠOJ MJERI

Fantastična stvar kod ugradbenih ormara, i vjerojatno njihova najveća prednost, je upravo u tome što sami organizirate njihovu unturašnjost. Opcije su mnogobrojne i ovise isključivo o vašim željama i potrebama. Dakle sami određujete broj polica, hoćete li imati ladice u sklopu ormara i kakve će one biti, da li ćete imati košare, izvlačne police, izvlačne vješalice, nosače za hlače, lift koji vam olakšava iskoristivost najviših dijelova ormara...

Vaš konačni odabir će biti najbolja kombinacija za maksimalnu iskoristivost i organizaciju vašeg prostora i svih stvari za koje više ne znate gdje bi ih smjestili. A odlična stvar je i ta što ste cijelo vrijeme u mogućnosti usklađivati svoj budžet sa svojim željama i potrebama.

Velik izbor materijala i boja omogućava individualnost, ali i harmoniju sa ostatkom prostora.

IZMJERE I PROJEKTIRANJE

Prednost ugradbenih ormara je i u tome što ih možete smjestiti u bilo koji prostor. I za izvedbeno zahtjevnije projekte, imamo rješenje! U Mimi ćete dobiti sve: od uzimanja mjera, projektiranja i 3D vizualizacije do izrade, dostave i montaže.

VRH