Volimo opremati apartmane! II

Bilo da ste radi o iznajmljivačima koji su svoje apartmane do zadnjeg detalja pripremili za sezonu, onima koji u zadnji čas uređuju ili pak onima koji vole česte promjene u svom prostoru – uvijek nas veseli vidjeti kako je naš namještaj zaživio u vašem prostoru. U nastavku donosimo nekoliko predivnih prostora za koje je namještaj biran – u Mimi!

 

Villa koja ima toplinu doma

Villa San Antonio u Vodnjanu pokraj Pule, gotovo je u potpunosti opremljena Miminim namještajem.

Radi se o prizemnici od 110m² s prostorima koji se savršeno nadopunjuju; svaki prostor od spavaće sobe do dnevnog boravka puni su prirodnog svijetla s puno detalja, što im daje toplinu i ugodu. Već samim ulaskom u kuću, dobiva se osjećaj doma; na hodnik je postavljena velika bijela vaza s umjetnim cvijećem u nježno rozoj, na što se lijepo nadovezuje dekorativni detalj „Welcome“ – sasvim dovoljno za topao prvi dojam.

Kuhinja, blagavaonica i dnevni boravak povezana su cjelina kojom dominiraju blage, neutralne boje.

Kombinacija bijele i drva savršeno zaokružuje toplu atmosferu. Blagavaonski stol dekoriran je s nekoliko vaza na sredini i umjetnim cvijećem iz Mimine ponude. Mimin dekorativni asortiman definitivno se može pohvaliti s velikim izborom vaza i cvijeća koji će podignuti svaki ambijent. Zid je upotpunio jednostavni, crno-bijeli sat.

U kuhinju su smještene sitnice poput stalka za vino, keramičkih spremnika i šalica koje možete pronaći u Miminom dekorativnom kuhinjskom asortimanu.
 

Pogled na dnevni boravak iz kuhinje oduševljava! Drveni strop s istaknutim gredama, staklena stijena i veliki tepih kombinacija su za udobnost u najboljem smislu! Velika trodijelna garnitura dominira prostorom, no detalji su tu savršeno odradili svoj posao. Pri dekoriranju prostora birane su uglavnom zelena i siva koje se idealno nadopunjuju. Trosjed je upotpunjen zelenim ukrasnim jastucima i dlakavim bijelim – ugodnim na dodir.

Umjetno cvijeće u obliku loptica našlo je svoje mjesto na dnevnom stoliću, a dvije retro figurice pored tv-a ne mogu vam ne zapesti za oko!

 Villa ima tri spavaće sobe minimalistički uređene; za dvije su odabrani box-spring kreveti što je najbolja investicija za prostore za iznajmljivanje zbog velike kvalitete i udobnosti (a to je jedna od najbitnijih stvari koje gostima treba osigurati). Tu su također birani detalji iz Mimine ponude poput ukrasnih jastuka, deka, zavjesa, slika i lampa.

Ugradbeni ormar, kao najbolje rješenje za iskorištavanje prostora, odabran je za prvu sobu. Odabirom pravih komada namještaja izvuklo se najbolje iz svakog prostora, a dekorativni elementi potpisali su najudobniju atmosferu. Pa – tko ne bi poželio boraviti ovdje?

 

Dnevni koji stane u svaki apartman

Prostor za dnevni boravak moguće je osigurati u svakom apartmanu – i u onom skromnije kvadrature. Bitno je pomno birati elemente koji će se najbolje uklopiti i prostor učiniti udobnim.

U samom centru Pule nalaze se apartman i studio Main Square Apartments, u kojem ćete prvo primijetiti dah šarma koji su vlasnici uspješno „namjestili“ unutra. Mali dnevni boravak uređen je sofom Como – najpopularnijim modelom za apartmane. Radi se o sofi koja se ističe svojom funkcionalnošću zbog mogućnosti rasklapanja u ležaj i kutije za posteljinu, a njezino je sjedište iznimno udobno. Model je tako, potpuno prilagođen apartmanskim potrebama. Ostatak dnevnog opremljen je kolekcijom Kashmir; ispred sofe smješten je jednostavan stolić, a u kut zanimljiva, klasična vitrina sa staklom.

 

Dva simpatična dnevna boravka pronašli smo u Apart Resortu Galant, gdje su se rtv-i iz Mimine ponude savršeno uklopili u razigrane prostore. U prvi je ambijent smješten rtv Heda, a u drugi rtv Nordi iznad kojeg je postavljen veliki metalni sat. Radi se o elementima koji svojim dizajnom vuku na skandinavski stil, a ovi predivni apartmanski prostori s puno stila dokazuju kako se jednostavno prilagođavaju uz drugi namještaj.

 

 

Apartmani vole blok kuhinje

Kuhinjski blokovi najbolji su izbor za apartmanske prostore jer svojim dimenzijama osiguravaju praktičnost, a funkcionalnost nije žrtvovana. Main Square Apartments je u jedan od svojih apartmana smjestio kuhinjski blok Sofia, koji je u svojoj krem i boji svijetlog drva dosljedan odabir ostatku namještaja u prostoru. Do kuhinje je smješten manji okrugli blagavaosnski stol u kombinaciji bijelih i šarenih stolica.
 

Rustikalno i bezvremensko

 

Studio apartman dio je Main Square apartmana. Vlasnici su studio zamislili kao malu, romantičnu oazu, a fotografije potkrjepljuju da su u tome i uspjeli. Bijeli metalni krevet iz Mimine ponude zauzeo je centralno mjesto u prostoru, te zajedno s ostalim namještajem tvori pravi rustikalni ugođaj.


 

Pastelno i elegantno

Za kraj, pronašli smo prekrasnu blagavaonicu pulskog apartmana Bacchus čiji se šarm prenosi i kroz fotografiju. Pažljivim odabirom svakog detalja, vlasnica je uspjela unijeti osobnost u prostor, a nježno roze Chantal stolice kao da su rađene za ovaj ambijent.

 


 

Zahvaljujemo vlasnicima objekata na dopuštenju korištenja fotografija.

* Ako ste svoj apartman ili kuću za odmor opremili našim namještajem, slobodno nam pošaljite fotografije, rado ćemo ih podijeliti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *