Volimo opremati aprtmane!

U širokoj ponudi apartmanskog asortimana, olakšat ćemo vam zadatak. Pri opremanju objekta za iznajmljivanje bitno je držati se pravila praktičnosti, funkcionalnosti i udobnosti. U nastavku vam predstavljamo nekoliko apartmana koji zadovoljavaju ta pravila, a ambijenti su elegantno opremljeni namještajem iz Mime.

 

Studio apartman s galerijom

Kada nemate dovoljno prostora – stvorite ga! Galerija je odlično praktično rješenje za male prostore.

U mjestu Vrh na otoku Krku, nalaze se dva studio apartmana, u sklopu Ville Gardene. Studio apartmani uređeni su kao dodatni, pomoćni prostori za goste vile. Pri uređenju, birane su svijetle boje zidova, kako bi se prostor što više otvorio. Ono što se prvo uoči u apartmanima je zanimljiva ograda koje podiže prostore i daje im dinamiku. Uz lijepe drvene stepenice i crne grede, savršeno je ukomponirana, a rezultat je moderno stubište koje prostoru daje karakter.

 

 

U studia su smještene mini blok kuhinje na koje se nadovezuju mali blagavaonski setovi koje možete pronaći u Mimi. Blavavaonski set MLM odličan je izbor za male prostore; stolice niskih naslona “sakrivaju” se ispod stola te tako maksimalno iskorištavaju prostor. Na sredini prostorija smještene su sofe. Prostore dodatno obogaćuju detalji; zidovi su upotpunjeni slikama i okvirima iz bogate Mimine ponude.

 

 

Kuhinja koja dominira

Apartman Ruža nalazi se u centru Pule. Ugodno opremljen prostor može primiti do šest osoba, a već je na prvi pogled jasan odabir imena; prostorije su prepune crvenih detalja.  Pri uređenju, vlasnica je stavila u prvi plan komoditet gostiju i postizanje atmosfere „kao kod kuće“, a prostorija koja to najbolje dočarava je kuhinja. Zahvaljujući maloj crvenoj blok kuhinji u visokom sjaju, koju dodatno ističu šarene pločice i prošaran crni zid – ploča, prostorija pruža ugodnu i razigranu atmosferu. Radi se o blok kuhinji Julija 270, traženom modelu za apartmanske prostore. Crvena sama po sebi daje šarm, a visoki sjaj doprinosi dojmu luksuza.

 

Prostor je upotpunjen i crvenim detaljima, a šareni zid osigurava dinamiku.

Bitno je da se gost odmori na odmoru, pa su tako spavaće sobe opremljene tapeciranim krevetima iz naše ponude. Dobar krevet u apartmanu jedna je od najbitnijih investicija, a tapecirani kreveti su pri tome najbolji izbor. Oni osiguravaju bolju kvalitetu i dugotrajnost od običnih kreveta, a kada se radi o prostorijama i namještaju koje koristi veliki broj ljudi, te su stvari bitne. Vlasnica je za spavaće sobe odabrala dva najpopularnija modela kreveta za apartmane. Francuski ležaj Aloba osigurava udobnost, ali i praktičnost zbog sanduka za pospremanje. Za drugu je spavaću sobu odabran boxspring Milano – krevet s dvostrukim madracem koji također dolazi s prostorom za pospremanje posteljine.

 

 

 

Prirodne boje i puno dnevnog svjetla

Središnji prostor Vile Lee topao je i udoban. Pri odabiru namještaja pazilo se na sklad i povezanost sva tri djela prostora; kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka u jednu – harmoničnu cjelinu. Sive blagavaonske stolice s tapeciranim sjedištem i naslonom i modernim čeličnim nogicama prostoru daju odgovarajuću dozu luksuza. Siva se nastavlja velikom kutnom garniturom modernog dizajna i jednostavnih linija. Prednost ove garniture je veličina i izvlačni ležaj. Iz naše je ponude odabran i stolić iz kolekcije Duro koji se, u neutralnoj bijeloj i boji drva jednostavno uklopio.

 

Kako bi se zadržala jednostavnost, ni detalji ne odstupaju od nježnih tonova. Dnevni boravak je dekoriran umjetnim cvijećem iz velikog izbora naše ponude. Umjetno cvijeće praktičan je odabir za prostor za iznajmljivanje jer ne zahtjeva brigu oko zalijevanja, a trenutno podiže interijer.  Za zid je odabran elegantan metalni sat s dijamantima, koji je ukras sam po sebi.

Tabure s drvenim dijelom također iz Mimine ponude, odlično se uklopio u dnevni boravak. Bojom sličnom garnituri, lijepo pristaje uz nju, a zbog drvenog dijela na koji uvijek možete odložiti šalicu ili drugo – jako je praktičan.

 

 

Šarmantni balkončić

Za kraj, jedan mali šarmantni balkon! Vlasnica ovog apartmana  sudjelovala je u našoj nagradnoj igri za opremanje apartmana i osvojila opremanje balkona. Evo rezultata!

 

 

 

Zahvaljujemo vlasnicima objekata na dopuštenju korištenja fotografija.

* Ukoliko ste svoj apartman ili kuću za odmor opremili našim namještajem, slobodno nam pošaljite fotografije, rado ćemo ih podijeliti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *