Namještaj Mima

ZAPOŠLJAVANJE

Svjesni smo da uspjeh Namještaja Mima dugujemo timu vrijednih ljudi koji svakodnevno rade u naboljem interesu naših kupaca. Stoga je razvoj njihovih potencijala i profesionalno usavršavanje naš prioritet.

Ako ste otvoreni za učenje i savladavanje novih vještina, marljivi ste i stručni te poslu pristupate s najvećom odgovornošću imajući uvijek na umu zadovoljstvo i dobrobit kupca, posjedujete osobine koje cijenimo.

Pridružite li se našem timu, dobit ćete mogućnost raditi u dinamičnom i prijateljskom okruženju, gdje će se poštivati vaša individualnost, ali i poticati timski rad te vaš osobni i poslovni razvoj. I ništa manje važno – s poslom u Mimi dolazi i prilika da rezultate svoga rada vidite i na svojim primanjima.

Ako trenutno nema otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta, možete poslati otvorenu prijavu sa životopisom na posao.mima@namjestaj-mima.hr i time pokazati interes za rad u Mimi.

 


PRODUCT MANAGER (M/Ž)- Odjel kuhinja

Traženi broj radnika: 1

Mjesto rada: Pula

Opis radnog mjesta:

Renomirana firma na području prodaje namještaja i proizvodnje namještaja za svoj daljnji razvoj maloprodaje i proizvodnje ima potrebu za osnaženjem i povećanjem stručnog tima. Radno mjesto obuhvaća planiranje prodaje i nabave, unapređenje proizvoda, nabavu repro materijala,  analizu prodaje, analizu repro materijala , izradu kalkulacije za  pripadajući asortiman, analizu tržišta i potreba kupaca, izradu kalkulacija cijena. Vodi i radi pozicioniranje robe na tržištu. Održava sastanke s dobavljačima i ide na sajmove namještaja. Komunicira  s poslovnicama i skladištima. Usklađenje asortiman u skladu s ciljevima i strategijom poduzeća. Radi godišnji plan u skladu sa planom nabave, radi kalkulacije i postizanje uvjeta za zadani asortiman. Sudjeluje u radu sjednica kolegija Uprave  te izrađuje pripadajuću dokumentaciju.

Razina obradovanja: VSS

Radno iskustvo: Poželjno iskustvo u nabavi, komercijali ili prodaji(nije uvijet)

Vrsta zaposlenja: Određeno (novootvoreni poslovi)

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme 

Naknada za prijevoz: U cijelosti pokrivena

Ako smatrate da udovoljavate navedenim kriterijima, molimo Vas da nam do 24.05.2019. dostavite svoju zamolbu i životopis na: posao.mima@namjestaj-mima.hr ili poštom na adresu: Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, 52100 Pula 

 


REFERENT U NABAVI (M/Ž)

Traženi broj radnika: 1

Mjesto rada: Pula

Opis radnog mjesta:

Unošenje podataka i artikala u program, priprema podataka za izvještaje, vođenje i briga oko dokumentacije vezane uz nabavu i prijevoz robe, briga oko rješavanja reklamacija, izrada primki i narudžbi i ostali administrativni poslovi koji spadaju u domenu nabave.

Dodatne vještine:

Brzinja u tipkanju i radu na kompjuteru, ažurnost i točnost, prilagodljivost, ustrajnost, organiziranost, velika odgovornost i marljivost, predanost poslu i ciljevima poduzeća.

Razina obradovanja: SSS, VSS

Radno iskustvo: Nije važno

Vrsta zaposlenja: Određeno (novootvoreni poslovi)

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme 

Naknada za prijevoz: U cijelosti pokrivena

Ako smatrate da udovoljavate navedenim kriterijima, molimo Vas da nam do 24.05.2019. dostavite svoju zamolbu i životopis na: posao.mima@namjestaj-mima.hr ili poštom na adresu: Namještaj Mima d.o.o., Žegoti 5D, Kastav

 


SKLADIŠTAR (M/Ž)

Traženi broj radnika: 1

Mjesto rada: Kastav

Opis radnog mjesta:

Radi na utovaru i istovaru robe, radi u skladištu, preslagivanje robe, priprema robe za isporuku. Ispunjava skladišnu dokumentaciju, nosi i prenosi namještaj, odgovora za točnost dokumentacije i robe. Mogućnost napredovanja.

Razina obradovanja: SSS

Radno iskustvo: Nije važno

Vrsta zaposlenja: Određeno (novootvoreni poslovi)

 

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme 

Ako smatrate da udovoljavate navedenim kriterijima, molimo Vas da nam do 28.05.2019. dostavite svoju zamolbu i životopis na: d.mavrinac@namjestaj-mima.hr  ili poštom na adresu: Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, Žegoti 5D, Kastav.

 

VRH