fbpx

Namještaj Mima

ZAPOŠLJAVANJE

Svjesni smo da uspjeh Namještaja Mima dugujemo timu vrijednih ljudi koji svakodnevno rade u naboljem interesu naših kupaca. Stoga je razvoj njihovih potencijala i profesionalno usavršavanje naš prioritet.

Ako ste otvoreni za učenje i savladavanje novih vještina, marljivi ste i stručni te poslu pristupate s najvećom odgovornošću imajući uvijek na umu zadovoljstvo i dobrobit kupca, posjedujete osobine koje cijenimo.

Pridružite li se našem timu, dobit ćete mogućnost raditi u dinamičnom i prijateljskom okruženju, gdje će se poštivati vaša individualnost, ali i poticati timski rad te vaš osobni i poslovni razvoj. I ništa manje važno – s poslom u Mimi dolazi i prilika da rezultate svoga rada vidite i na svojim primanjima.

Ako trenutno nema otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta, možete poslati otvorenu prijavu sa životopisom na posao.mima@namjestaj-mima.hr i time pokazati interes za rad u Mimi.

_____________________________________________________________________________________________________________

RADNO MJESTO: CNC DJELATNIK U PROIZVODNJI (m/ž)

MJESTO RADA: Kastav

OPIS POSLOVA:

Tehnička i tehnološka znanja u proizvodnji kuhinja i namještaja. Rad na cnc stroju prema crtežu i planu rada, razumijevanje i znanje u čitanju nacrta, tehnička pismenost, znanje u crtanju na stroju. Pomaže i radi na ostalim poslovima u proizvodnji i otpremi namještaja.

RAZINA FORMALNOG OBRAZOVANJA: SSS

RADNO ISKUSTVO: 1 godina

POTREBNA ZNANJA I VJEŠTINE: 

  • Znanje engleskog jezika (A1 razina)
  • Dobro poznavanje rada na računalu
  • Odgovornost, preciznost, pouzdanost i komunikativnost

VRSTA ZAPOSLENJA: Neodređeno

RADNO VRIJEME:  Puno radno vrijeme

NAKNADA ZA PRIJEVOZ: Cijela naknada

KONTAKT KANDIDATA S POSLODAVCEM:

  • e mail: posao.mima@namjestaj-mima.hr
  • pismena zamolba na adresu: Namještaj Mima d.o.o., Valica 3, 52100 Pula 

Natječaj vrijedi  od  08.10.-22.10.2020.

 

 

 

VRH