Zašto odabrati Boxspring krevet?

Produktivan radni dan započinje dobrim snom. A dobar san započinje na dobrom madracu. Ili na dva? 

Boxspring kreveti s duplim madracem „rođeni“ su na zapadu; do pred par godina samo na tv-u, a danas su i u našim domovima. Kako volimo sve zapadnjačko, tako izgleda, volimo i njihove krevete.

 

Što je boxspring krevet?

Boxspring krevet, sastavljen je od tri dijela: box-a, odnosno drvenog okvira, postolja s integriranim oprugama (ili obloženog pjenom), te madraca sa oprugama i pjenom. Donji se box sastoji od dva dijela koji se spajaju u cjelinu radi čega je krevet jednostavnije unijeti u prostoriju. Kombinacijom donjeg box-a i madraca s visokim uzglavljem, krevet će dominirati u spavaćoj sobi.

Višestruke prednosti

Radi se o iznimno udobnim krevetima koji se zbog dvostrukog madraca jako dobro prilagođavaju tijelu. U nastavku o njihovim višestrukim prednostima.

Visina

S obzirom na njihovu visinu od cca 55-65 cm, boxspring nam olakšava lijeganje i ustajanje, pogotovo starijim osobama – jer je umanjen pritisak na zglobove.

Zbog visine je ovaj krevet i higijenski prihvatljiviji od običnog kreveta (insekti teže nalaze put do madraca). Tome u prilog ide i nedostatak drvenih podnica što ga čini fleksibilnijim i zrak bolje struji kroz krevet, pa je time spavanje zdravije.

Krevet s dvostrukim madracem i ladicom

 

Madrac dobro podnosi težinu tijela i time duže traje

Zahvaljujući oprugama i duplim madracima, boxspring savršeno se prilagođava tijelu, što je posebno dobro za osobe koje imaju probleme s kostima. Dupli madrac bolje apsorbira našu težinu od običnih kreveta s jednim madracem. Osim toga, težina tijela je ravnomjerno raspoređena po cijelom madracu, što dodatno čuva vijek trajanja madraca.

Boxspringevi u Miminim salonima su bez klasične podnice te s dvostrukim madracom od džepičaste opružne jezgre ili bonell opružne jezgre koji se nadopunjavaju zbog različite elastičnosti pojedinog sloja.

 

Boxspring Seasons; fotografirano u poslovnici u Puli

 

Boxspring Milano; fotografirono u poslovnici u Puli

 

Koristeći Seasons box spring možete iskusiti udobnost spavanja na madracu od džepićaste opružne jezgre (pocket jezgra), gdje je svaka opruga obučena u tkaninu (džepić) te radeći neovisno jedna o drugoj kvalitetno podupiru tijelo.

 

Prostor za odlaganje

Funkcionalnost i čim veća iskorištenost prostora danas je sve više potrebnija. Kreveti iz naše ponude sadrže prostor za odlaganje posteljine, u obliku ladice ili sanduka, kako bi se maksimalno iskoristio prostor.

 

Krevet Boxspring Arden

Ladice na vodilice za jednostavno pospremanje stvari

Dva velika sanduka za odlaganje stvari i posteljine

 

Pronaći odgovarajući madrac, odnosno boxspring krevet jedna je od najisplativijih investicija. Boxspring u spavaćoj sobi zasigurno će biti najatraktivniji komad namještaja i podignut će svaku sobu. Kvalitetan san vrlo je bitan za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i poslova. Možda je upravo boxspring ključ za odlazak u krevet na vrijeme, jer najbolja relaksacija je zagarantirana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *