NITKO NEMA TO ŠTO IMA NAMJEŠTAJ MIMA

Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi vam funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama. No Mima je puno više od prodaje namještaja. Svjesni da je stvaranje i oplemenjivanje doma dugotrajan i ponekad stresan put, mi vam na tom putu želimo biti pouzdan prijatelj. Idejama, znanjem i iskustvom koje smo stekli prateći svjetske trendove i tržišta te osluškivanjem želja i potreba naših kupaca, možemo vam pomoći da donesete najbolje odluke koje si možete priuštiti.

Osim stručnih savjeta koje možete dobiti od susretljivnih prodavača u svakom našem salonu te online usluge savjetovanja Pitajte dizajnera, za kupce namještaja po mjeri iz naše proizvodnje nudimo potpunu uslugu: od izmjere prostora i izrade idajnog rješenja, 3D vizualizacije vašeg novog prostora do proizvodnje, dostave i montaže. Ugradbeni ormari, klizne stijene i kuhinje po mjeri u potpunosti su hrvatski proizvod i izrađuju se u našoj tvornici u Kastvu pokraj Rijeke.

Vlastiti pogon nam, uz široku paletu vrhunskih materijala, omogućuje da ponudu dodatno prilagodimo svačijim potrebama i ukusu. A suvremena tehnologija, dobro organizirani proizvodni proces, tim iskusnih radnika i strogi standardi da imamo potpunu kontrolu nad kvalitetom našeg namještaja te da ona uvijek bude na istoj, vrhunskoj razini.

Namještaj Mima d.o.o. osnovan je 1991. godine u Puli gdje iste godine otvorena i naša prva poslovnica. Pod vodstvom poduzetnika Milenka Marjanovića po čijim je inicijalima i dobilo ime, malo obiteljsko poduzeće prihvaćalo je sve izazove zahtjevnog tržišta prodaje namještaja i, upotpunjujući svoj tim vrijednim i pouzdanim ljudima, brzo napredovalo. 2001. otvoren je salon u Rijeci, a 2002. stvorili smo uvjete za snažnije širenje poslovanja otvaranjem poslovnica u drugim hrvatskim gradovima. Danas, s više od 150 zaposlenih, preko 20.000 m2 vrhunski opremljenog izložbenog prostora u 10 salona, vlastitom proizvodnjom i još uvijek u 100% hrvatskom vlasništvu, više nego ikad sigurni smo da nas je predan rad i ne odustajanje od naše ideje poslovanja doveo do vas – vjernih i zadovoljnih kupaca koji nam se svake godine u sve većem broju iznova vraćaju.

Posjetite nas u jednom od naših salona u Puli, Poreču, Umagu, Rijeci (u centru grada i na Kukuljanovu), Malom Lošinju, Zadru, Šibeniku, Karlovcu ili Koprivnici i dajte nam priliku da sudjelujemo u stvaranju vašeg doma.

 

POVIJEST
Listopad 2018.

MODERNIZACIJA VLASTITE PROIZVODNJE

Svoj smo proizvodni pogon proširili za 5500 m2 u cilju uvođenja novih tehnoloških rješenja koja prate trendove i povećanja kapaciteta proizvodnje kuhinja na mjeru. Na taj način želimo doprinijeti kvaliteti proizvoda, većem zadovoljstvu kupaca i konkurentnosti na tržištu.

Ožujak 2018.

POREČ - preuređenje

Potpuno preuređen salon u Poreču otvorio je svoja (nova) vrata 24.ožujka 2018.

2015.

PULA – TRI PUTA VEĆI PROSTOR

Salon u Puli seli se s lokacije na Šijanskoj cesti u tri puta veći prostor kakav smo oduvijek sanjali, na lokaciji Valice 3.

2015.

ZADAR – PRESELJENJE

Salon u Zadru preseljen je na novu lokaciju, Jadranska cesta 67.

2014.

UMAG

Otvaranje salona u Umagu čime je ponuda postala dostupnija i kupcima iz Slovenije.

2013.

ŠIBENIK – PRESELJENJE

Preseljenje poslovnice Šibenik u znatno veći prostor, na atraktivnoj lokaciji u sklopu najvećeg trgovačkog centra u gradu.

Prosinac 2012.

KOPRIVNICA

Otvara se poslovnica u Koprivnici, u sklopu Trgovačkog centra Koprivnica.

Svibanj 2012.

KUKULJANOVO, RIJEKA

Otvara se najveći prodajni prostor od 2.600 m2 na Kukuljanovu pokraj Rijeke.

2011.

POREČ – NAJVEĆI SALON NAMJEŠTAJA U ISTRI

Na vlastitom terenu i u vlastitom prostoru na više od 2.500 m2 otvara se najveći salon namještaja u Istri – Namještaj Mima Poreč.

2009.

POČETAK VLASTITE PROIZVODNJE

S radom počinje tvornica za proizvodnju ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri u Kastvu nadomak Rijeke.

2005.

MALI LOŠINJ

Otvoren salon u Malom Lošinju.

2005.

RIJEKA – PRESELJENJE

Salon u Rijeci seli se na sadašnju adresu na Potoku, Viktora Cara Emina 11 a.

2003.

PULA – PRESELJENJE

Namještaj Mima u Puli seli se na lokaciju Šijanska cesta 3 gdje je otvoren dotada najveći salon namještaja, s promijenjenom koncepcijom poslovanja.

2002.

ZADAR I ŠIBENIK

Otvaraju se poslovnice u Zadru i Šibeniku.

2001.

RIJEKA

Otvara se salon namještaja u Rijeci.

1991.

PRVA POSLOVNICA

Otvara se prva poslovnica u Puli.

1991.

OSNIVANJE

Milenko Marjanović osniva obiteljsko poduzeće Martours. Nadugo po osnivanju poduzeće mijenja ime u Namještaj Mima.

...
VRH